Sten & Stanley

GREATEST HITS CONCERT

 

Sten & Stanley


Konserter 2018


2018-10-12
Stadsteatern – Västervik

Boka biljett


2018-10-13
Kulturscenen – Mjölby

Boka biljett


2018-10-14
Culturum – Nyköping

Boka biljett


Sten & Stanley – Greatest Hits Concert


Dags för en ny sväng med dessa legendarer efter höstens succéturné. En konsertturné som var i det närmaste slutsåld. Grabbarna har därför redan börjat ladda för att möta sin publik på en ny vårturné. När andra planerar ”The Final Concerts” så kör Karlskogabandet på ”Greatest Hits” – något man kan bära rak i ryggen och med huvudet högt och celebrerar samtidigt 55 säsonger ”on the road”.

”…allt vad vi spelade in gick upp på Svensktoppen…”

Säg Sten & Stanley och alla vet vad det är. En institution i svenskt musikliv. Man öppnade dörren till sin publiks hjärtan med låtarna Grindslanten och I Lust Och Nöd. -Vi vill stå för glädje med musiken säger sångaren och bandets huvudperson Sten Nilsson. -Under vissa perioder har nästan allt vi spelat in gått in på Svensktoppen. Oavsett om det var mina sololåtar eller tillsammans med broder Ebbe Nilsson och de andra i Sten & Stanley. Sten och bandet har det oslagbara rekordet på Svensktoppen med hela 64 låtar!

Vi minns låtar som Dröm En Dröm, Tag Mig i Famn, Röd Var Din Mun, Du Och Jag, Tjo Och Tjim Och Inget Annat, Santa Maria, Dra Dit Peppar´n Växer, En Sång Om Kärlek, Rosor Doftar Alltid Bäst När Det Skymmer och självklart signumet och jättehiten Jag Vill Vara Din Margareta.

Nu ger sig dessa giganter ut på en ny konsertturné bland Margaretor och Grindslantar.

Pressbilder

Pressbild 2500 x 1917px

SoS-Pressbild

Pressbild 2 - Webb

Pressbild 3 - Webb

Pressbild 4

mittuppslag-vit_och_tatare

Pressbild 5

mittuppslag

Pressbild 6

sten_solo